Ventilationsanlæg

Vi overholder altid vores aftaler!

Køl og ventilation

Hos Salkin Installation ApS er vi eksperter i køle- og ventilationsløsninger. Vi har bred erfaring med opsætning af klima- og ventilationsanlæg for både privat- og erhvervskunder. Frisk luft er vigtigt og i dag er mange boliger og ejendomme så godt isolerede, at et ventilationsanlæg er nødvendigt for at sikre et godt og sundt indeklima.

Boligventilation i private hjem

Ventilationsanlæg bliver stadig mere populært i private hjem. Der findes mange forskellige løsninger og det rette valg afhænger af personlige ønsker og behov, boligtype, areal og lignende. Med vores mange års erfaring i branchen at trække på, kan vi altid tilbyde den optimale løsning for dig og din bolig. Vi kan hjælpe med alt fra små ventilationsanlæg med kølefunktioner i små rum, til større installationer af genvekssystemer.

Genveksanlæg

Et genvekssystem er en utrolig effektiv ventilationsløsning som formår at udnytte energien i huset optimalt, samtidig med at boligen bliver ventileret. Anlægget suger den allerede varme luft i huset ud, samtidig med at det tager frisk luft ind udefra. De to luftstrømme passerer hinanden i anlægget, hvor en varmeveksler sørger for at varmen indefra bliver overført til den friske luft udefra. Herefter fordeles den friske, og nu opvarmede luft, ud i boligens forskellige rum. Hos Salkin Installation ApS kan vi hjælpe dig med at montere og installere dit nye genveksanlæg.

Ventilation til industri og erhverv

Indeklimaet på arbejdspladsen har stor indflydelse på jeres medarbejdere. Lokaler med ingen, eller utilstrækkelig ventilation, påvirker de ansattes koncentrationsevne, gør dem trætte og sænker deres effektivitet. Desuden peger flere studier på, at der hos arbejdspladser med dårlig ventilation forekommer flere sygedage blandt personalet. En investering i et klimaanlæg er derfor en investering i jeres virksomhed.

Salkin Installation ApS har erfaring med montering og installation af klimaanlæg i en lang række forskellige virksomheder i forskellige brancher. Vi kan derfor yde kyndig rådgivning omkring optimale løsninger for jer og jeres virksomhed.

Få en professionel samarbejdspartner

Har du brug for inspiration og/eller vejledning omkring ventilation i hjemmet eller på arbejdspladsen? Kontakt os allerede i dag for en samtale om dine behov og ønsker, så finder vi i fællesskab den optimale løsning. Vi giver samtidig et uforpligtende tilbud på opgaven. Vi kan kontaktes på telefon 70 20 08 12 eller på mail info@salkinvvs.dk. Alternativt kan du indhente et tilbud direkte gennem kontaktformularen her på siden. Vi ser frem til at høre fra dig.

Vores

Leverandører

Vores anmeldelser

Kontakt vores VVS-firma

Kontakt os for at høre vores fordelagtige priser og læs om vores opgaver. Vi ser frem til at høre fra dig.

© Copyright - Salkin Installation ApS