Varmepumper

Vi overholder altid vores aftaler!

Varmepumper

Hos Salkin Installation ApS tilbyder vi montering og installation af varmepumper til både privat- og erhvervskunder. Varmepumper er energi- og klimavenlige løsninger, der kan spare dig mange penge på elregningen ved at gøre brug af naturens egne energikilder. Varme fra både jorden og luften udnyttes til fulde, og giver dig en billig og effektiv måde at opvarme hjemmet eller kontoret på.

Luft til luft varmepumper

En luft til luft varmepumpe udnytter varm luft udefra til at opvarme din bolig eller dit sommerhus. Nyere luft til luft varmepumper er fremstillet med bæredygtighed og optimal energiudnyttelse i tankerne og er derfor billige i drift. Det kan spare dig mange penge årligt på elregningen, samtidig med at du med god samvittighed kan opvarme din ejendom.

Når den udendørs luft passerer gennem anlægget, oplagres energien, og bruges til opvarmning af indendørsarealer. Luft til luft varmepumper er en yderst effektiv løsning i mindre boliger og sommerhuse.

Luft til vand varmepumper

Luft til vand varmepumper bygger på nogle af de samme principper som luft til luft varmepumper. Den udendørs luft suges gennem anlægget, der overfører vindens energi til gennemstrømmende vand ved hjælp af en fordamper. Herefter føres det nu varme vand ud i boligens varmesystem med gulvvarme eller radiatorer.

Luft til vand varmepumper kan både benyttes som det primære varmesystem i huset eller som supplement til eksisterende. Ligesom med luft til luft varmepumper, er der store besparelser at hente på elregningen, når man gør nytte af naturens egen energi til at opvarme sin bolig.

Jordvarme

Jordvarme er en effektiv og klimavenlig løsning som mange danskere benytter sig af. Jorden fungerer, populært sagt, som naturens eget batteri. En stor del af den varme jorden absorberer gennem de varme sommermåneder, kan benyttes som en effektiv, billig og miljøvenlig energikilde til opvarmning i de kolde vintermåneder.

Et rørsystem graves ned i frostfri dybde, 1-2 meter under overfladen. En varmepumpe cirkulerer vand ned i de underjordiske rør, hvor varmen overføres fra jorden til vandet. Varmepumpen transporterer det varme vand tilbage til husets varmeanlæg og på den måde udnyttes en af naturens egne energikilder til fulde.

Kontakt os for mere information

Hvis du har brug for mere information om varmepumper og om hvilken løsning der er optimal for dig, er du velkommen til at kontakte os. Vi kan, med vores mange års erfaring i bagagen, rådgive og vejlede i klimavenlige og energibesparende opvarmningsmuligheder. Ring på telefon 70 20 08 12 eller send os en mail på info@salkinvvs.dk. Du kan også indhente et tilbud direkte gennem kontaktformularen her på siden. Vi ser frem til at høre fra dig.

Vores

Leverandører

Vores anmeldelser

Kontakt vores VVS-firma

Kontakt os for at høre vores fordelagtige priser og læs om vores opgaver. Vi ser frem til at høre fra dig.

© Copyright - Salkin Installation ApS