Skybrudssikring

Vi overholder altid vores aftaler!

Skybrudssikring

Med konstante forandringer i vores klima, er det desværre en realitet at skybrud forekommer oftere og oftere. Rigtig mange bygninger er ikke sikrede mod skybrud og store mængder regn. De massive mængder vand kan forårsage store skader på bygninger og andet materiel. Oversvømmelser og vand i kælderen er ofte de problemer vi ser ved skybrud og det kan give omkostningsfulde følgeskader, som for eksempel skimmelsvamp. Derfor anbefaler vi at man får installeret skybrudssikring, som virker forebyggende.

Salkin Installation ApS har de seneste år installeret mange forskellige former for skybrudssikring, som for eksempel højvandssikring af gulvafløb, systemer til opdeling af regn- og spildevand og pumpestationer. Træk på vores erfaring og lad os rådgive om optimal skybrudssikring af dit hjem eller jeres virksomhed.

Indhent et uforpligtende tilbud

Skal du have løst en kloakopgave, sidder vi hos Salkin Installation ApS klar ved telefonen til at besvare din henvendelse. Vi rådgiver og vejleder om optimale løsninger og udarbejder på baggrund af din situation og din opgave, et uforpligtende tilbud. Ring på telefon 70 20 08 12 eller send os en mail på info@salkinvvs.dk. Du kan også indhente et tilbud med det samme gennem vores kontaktformular her på siden.

Vores

Leverandører

Vores anmeldelser

Kontakt vores VVS-firma

Kontakt os for at høre vores fordelagtige priser og læs om vores opgaver. Vi ser frem til at høre fra dig.

© Copyright - Salkin Installation ApS