Rottespærre

Vi overholder altid vores aftaler!

Rottesikring

Rotter kan udgøre et stort problem. De kan forårsage store skader på bygninger og installationer og kan desuden bære rundt på en lang række skadelige sygdomme. Rotterne trives i kloakker, hvorfra de graver sig ud og bygger reder. Har man først fået rotter på matriklen, er de utroligt svære at komme af med igen.

En rottespærre er en simpel, men effektiv løsning der kan forebygge rotteproblemer. En strategisk godt placeret rottespærre, kan i mange tilfælde forhindre rotternes invasion i og omkring din bolig eller virksomhed. Rottespærren skaber en en-vejs passage ved hjælp af to lukkede klapper. Rotten forhindres i at passere gennem kloakken eller nedløbsrøret, når den kommer udefra, mens spildevand indefra stadig frit kan løbe ud. Hos Salkin Installation ApS har vi, med stor succes, installeret rottespærre mange forskellige steder for både privat- og erhvervskunder.

Indhent et uforpligtende tilbud

Skal du have løst en kloakopgave, sidder vi hos Salkin Installation ApS klar ved telefonen til at besvare din henvendelse. Vi rådgiver og vejleder om optimale løsninger og udarbejder på baggrund af din situation og din opgave, et uforpligtende tilbud. Ring på telefon 70 20 08 12 eller send os en mail på info@salkinvvs.dk. Du kan også indhente et tilbud med det samme gennem vores kontaktformular her på siden.

Vores

Leverandører

Vores anmeldelser

Kontakt vores VVS-firma

Kontakt os for at høre vores fordelagtige priser og læs om vores opgaver. Vi ser frem til at høre fra dig.

© Copyright - Salkin Installation ApS