Gaskedler

Vi overholder altid vores aftaler!

Gaskedler

Hos Salkin Installation ApS monterer, installerer og udskifter vi gaskedler. Vi har mange års erfaring med gaskedler og kan derfor hjælpe dig med både væghængte og gulvstående gaskedler.

Gaskedler er effektive løsninger til opvarmning af boligen eller arbejdspladsen. Nye kondenserende gaskedler er i øvrigt yderst klimavenlige, da de udnytter energien til fulde.

Udskiftning af gaskedler

Har du en gammel gaskedel, er tiden måske inde til en udskiftning. Er den over 15 år gammel, er der højst sandsynligt rigtig mange penge at spare på dit energiforbrug. Derudover kan det i nogle tilfælde forhøje værdien af din bolig, hvis du opnår et bedre klimamærke.

Kontakt os for rådgivning

Har du brug for information eller et godt råd omkring den optimale måde at opvarme din ejendom på? Hos Salkin Installation ApS sidder vi klar til at besvare din henvendelse og vejlede dig til en effektiv, billig og miljørigtig løsning. Ring på telefon 70 20 08 12 eller kontakt os via mail på info@salkinvvs.dk. Du kan også indhente et tilbud på gaskedler direkte gennem vores kontaktformular.

Vores

Leverandører

Vores anmeldelser

Kontakt vores VVS-firma

Kontakt os for at høre vores fordelagtige priser og læs om vores opgaver. Vi ser frem til at høre fra dig.

© Copyright - Salkin Installation ApS