Boligventilation

Vi overholder altid vores aftaler!

Boligventilation

Ønsker du at slippe af med dug på ruderne og samtidig mindske din varmeregning? Så kan du med fordel få monteret boligventilation i dit hjem.

Her hos Salkin Installation ApS finder du en kompetent VVS-installatør med god erfaring på området. Vi står til rådighed hos kunder i og omkring Greve, Taastrup, Køge og København.

Vi er et professionelt firma, der har stor erfaring med forskellige former for boligventilation. Har du ventilation i din bolig, er du sikker på, at luften i hjemmet er friskt, idet anlægget sørger for jævnligt at udskifte luften.

Uden et ventilationsanlæg er det vigtigt, at du sørger for at lufte ud flere gange om dagen og i lang tid ad gangen. Dette kan dog være svært at huske, hvorfor boligventilation er en god løsning.

Mindsk din varmeregning med boligventilation

Der findes forskellige former for boligventilation på markedet. Vi hjælper dig gerne med at finde det anlæg, som passer bedst til dine ønsker og behov. Derudover er vi behjælpelige med både montering samt service og reparation af diverse former for boligventilationsanlæg. Du bør derfor ikke holde dig tilbage med at kontakte os for hjælp.

Med boligventilation opnår du er bedre indeklima, som er godt for alle boligens medlemmer. Derudover er der mange penge at spare på varmeregningen sammenlignet med udluftning med åbne døre og vinduer.

Årsagen til dette er, at varmen genbruges ved hjælp af et ventilationsanlæg. Dit hus bliver altså energioptimeret, hvilket godt kan betale sig på den lange bane.

Kontakt os for flere informationer

Vil du høre mere om, hvad en boligventilation kan gøre af forskel hos dig, priser eller noget tredje, så kontakt os med det samme for flere informationer. Vi kan kontaktes på telefon: 70 20 08 12 eller på mail: info@salkinvvs.dk, så vender vi tilbage snarest muligt.​

Vores

Leverandører

Vores anmeldelser

Kontakt vores VVS-firma

Kontakt os for at høre vores fordelagtige priser og læs om vores opgaver. Vi ser frem til at høre fra dig.

© Copyright - Salkin Installation ApS