Badeværelse

Vi overholder altid vores aftaler!

Badeværelse

Drømmer du om nyt badeværelse? Badeværelset er et af de vigtigste rum – både i hjemmet og på arbejdspladsen. Derfor er det vigtigt at have et badeværelse hvor man trives og som opfylder de behov man har. Hos Salkin Installation ApS har vi bred erfaring med renoveringer af badeværelser og står derfor altid klar til at hjælpe.

Få dit drømmebadeværelse

Hos os er du i fokus. Det er dit nye badeværelse, så vi gør altid vores ypperste for at imødekomme dine ønsker og behov. Gennem vores mange år i branchen har vi gennemført en lang række badeværelsesprojekter og ved derfor hvad der rører sig på markedet. Hvis du mangler inspiration eller rådgivning, er du derfor altid velkommen til at kontakte os. Vi kommer med gode råd om pladsudnyttelse, optimal komfort og lignende.

Fokus på kvalitet

Hos Salkin Installation ApS går vi meget op i kvalitet. Vi forlader aldrig en opgave før du er tilfreds med resultatet. Vi sætter en ære i at udføre et grundigt og professionelt håndværk. Derfor går vi heller ikke på kompromis med de materialer vi bruger ved renovering af badeværelser. Vi benytter følgende mærker:

  • Groehe
  • Ifö
  • Geberit

Hos os kan du altid forvente solide løsninger og et veludført stykke arbejde.

Kontakt os for mere information

Hvis du har brug for mere information om renovering eller et nyt badeværelse, så kontakt os allerede i dag, og tag første skridt på vejen mod dit nye badeværelse. Vi tager en snak om dine ønsker og behov, og udarbejder et uforpligtende tilbud på din opgave. Kontakt os på telefon 70 20 08 12 eller på mail info@salkinvvs.dk. Du kan også indhente et tilbud med det samme direkte gennem kontaktformularen her på siden. Vi glæder os til at høre fra dig.

Vores

Leverandører

Vores anmeldelser

Kontakt vores VVS-firma

Kontakt os for at høre vores fordelagtige priser og læs om vores opgaver. Vi ser frem til at høre fra dig.

© Copyright - Salkin Installation ApS